Gode råd om brug af biopejse

Når man skal til at bruge sin biopejs som nogle frygter kan være farlig så skal man blot følge nogle simple logiske råd for at undgå nogle uheldige episoder.

Man skal jo være klar over at en biopejs som med en normal pejse brænder med ild og hvor der er ild er der naturligvis altid en fare.

Derfor er der nogle ting som er afgørende for aldrig at have en dårlig oplevel ved brug af en biopejs. Risikoen ved brug af biopejse opstår næsten altid ved påfyldning hvorfor vores råd fokuserer på dette:

  1. Du må naturligvis aldrig på fylde en biopejse mens den er tændt. Gør du dette udsætter du dig for stor fare. Endvidere anbefaler man heller ikke at påfylde den mens den er varm da den så i nogle tilfælde kan selvantænde
  2. Når du påfylder din biopejs så anbefales det at man køber en tragt til biopejse som sikre at du ikke spilder bioethanol omkring din biopejs. På biopejs.com tilbyder vi meget biopejs ekstraudstyr herunder tragte.
  3. Kommer du til at spilde bioethanol ved påfyldning så sørg for at tørre dette op meget grundigt. Ellers kan der starte ild hvor dette blev spildt.
  4. Endelig bør man tænde biopejse med en lighter som er beregnet til biopejse.  Disse har en længde som gør at man ikke brænder sig når pejsen tænder.

Følger du disse regler bør du ikke opleve nogle problemer. Har du brug for yderligere råd er du altid velkommen til at skrive en kommentar her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *