Forskellige typer pejse

Der findes i dag mange forskellige typer pejse. Herunder kan nævnes

  • Biopejse
  • El-pejse
  • Optimysk pejse
  • Gas pejse

Nedenfor er en forklaring af de forskellige typer pejse

Biopejse

Biopejse bruger som navnet siger bioethanol til at skabe varme. Samtidig betyder dette også at biopejsen ikke kan fyres med andre ting såsom brænde eller lign.

Biopejses fordele er at man ikke behøver en skorsten hvorfor disse generelt er meget populære i lejligheder. Biopejse bruger dog ilt hvorfor men med nogle timers mellemrum skal huske at lufte ud ligesom det er tilfældet såfremt man har sterinlys tændt.

Man skal være opmærksomme på at den bioethanol man bruger til sin biopejs er meget vigtig. Bruges den billige bioethanol man kan købe i nogle varehuse risikerer man en dårligt lugt og forbrænding.

Biopejs.com tilbyder et stort sortiment af både biopejse og bioethanol og god kvalitet.

El-pejse

El-pejse er som ordet siger en pejs som bruger El som energi kilde. El-pejse er også blivet mere og mere populære idet man altid har energi kilden og man f.eks. ikke behøver at skulle købe bioethanol.

El-pejse kan være lidt dyre i drift da den drives på el, men den giver samme hygge som biopejsen og de findes i dag i meget advancerede udgaver hvor nogle endda har fjernbetjening. Biopejs.com har et stort udvalg af el-pejse.

Opti-myst pejse

Opti-myst pejse er ikke kendt af alt for mange mennesker. De brænder på vand! Ja det lyder ikke som en normal pejse med hygge. Pejsene er dog så imponerende at man ikke umiddelbart som køber vil turde sætte sine hænder ind under ”flammerne”. Opti-myst pejse fungerer ved at vand afgiver en ”damp” som dog ikke er farlig eller meget varm. Dampen kombineret med lys gør at det fuldstændig ligner en rigtig pejs.

Opti-myst afgiver derfor ikke meget varme men er meget populære for dem som er bange for at børn kan brænde sig men ønsker hygge. Derfor er disse pejse meget populære på hoteller og cafeer.

Biopejs.com har specialiseret sig i mange typer opti-myst pejse og vi giver gode råd om disse pejse.

Gas-pejse

Gas pejse er også blevet mere populære de seneste år. De findes både i indendør og udendørs modeller. De brænder på gas og findes i mange forskellige modeller.

De afgiver varme og er relativt billige i drift.

Hos biopejs.com har vi mange forskellige gaspejse og vi giver altid gode råd om valg af pejse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *