De 3 flotteste biopejse på markedet

Biopejsefeberen er over os. Aldrig før er udbudet på biopejse været større. Sikkerheden er i top, og efterspørgslen er støt stigende.

Men hvad skal man gå efter? Man skal naturligvis tænke over hvad ens behov er. Skal det være hygge, opvarmning, fritstående osv. Men det er ikke fokus i denne artikel. Her handler det om den absolut flotteste biopejs på markedet. Vi er ligeglade med prisen her. Men det betyder ikke nødvendigvis at det er de dyreste biopejse der er de flotteste, langt fra.

Faktisk koster top 3 kun 12.000kr.

Jeg synes at de fritstående gulvpejse er klart de smukkeste. Lad os se på dem.

Biopejs #1 – Elipse Floor White
biopejs
Pejsen er designet af Kjell Thomsen, en af de førende designere indenfor biopejse, og resultatet er en fantastisk smuk biopejs, der både er elegant og stilren. Det ligner simpelthen et møbel, og trækker masser af inspiration fra klassisk scandinavisk møbel design.

Det er muligt at sætte glas på siderne, så ungerne ikke stikker deres fingre ind, men det er også muligt at have den stående uden, og således have ilden frit.

Den kombinerer på meget flot vis det hvide og det sorte, og vil passe ind i de fleste hjem.

Prisen er da også til at tage at føle på og starter på 66.000kr.

http://www.biopejs.com/product/ellipse-floor-hvidsort-584/

 Biopejs #2 – Decoflame World Empire Stainless Mirror
biopejs
På anden pladsen kommer Decoflame Wolrd Empire Stainless Mirror, der har lidt samme tanke som Elipse, men er mere abrupt og kantet i sit udtryk. Den vil kunne fungerer bedre som rumopdeler, og giver samtidig endnu bedre udsyn til ilden.

Det er et design der virker mere robust, og vill ikke kunne væltes af en stor hund, eller vilde børn i leg. Den står fast.

Derfor har designerne også monteret hjul forneden, således at det er muligt at flytte pejsen.

Prisen er sølle 35.000kr

http://www.biopejs.com/product/decoflame-world-empire-stainless-mirror-604/

Biopejs #3 – Curva ST
biopejs

På tredjepladsen kommer lidt af en overraskelse. For det er langt fra en af de dyre pejse på markedet, men den er stadig designmæssigt blandt de aller flotteste.

Den kombinerer faktisk designet fra de to første biopejse, ved både at være en slags rumdeler, men samtidig benytte de mere bløde former i sit udtryk. Det er en lidt mindre pejs, men elegant som bare fanden.

Pejsen kommer fra Safretti der er en af de nye producenter af biopejse, og det ser ud til at det har de rigtig godt styr på.

Prisen er fra 12.000kr

http://www.biopejs.com/product/curva-st-1388/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *